Съхранение и обработка на зърно

Основните сфери на дейност на ВАБ ООД са, проектиране, производство и монтаж на оборудване за складове за зърно и преработка. Ние предлагаме редица услуги за определяне на нуждите на клиента, търсене на оптимални решения, концептуална разработка на проекта и неговата материална реализация под формата на готово оборудване и монтажни работи.

Съвременните производствени мощности и висококвалифицираните ни специалисти предлагат възможност за постигане в най-кратки срокове на оптималните показатели при минимални разходи. В допълнение към целия процес на проекта, специалистите ни извършват гаранционни и следгаранционни услуги.

Понастоящем повдигателната техника на ВАБ ООД е инсталирана на над 80 силози за зърно в Украйна. Те включват, както малки силози, така и големи и дори пристанищни терминали. През 2015 г. стартирахме три нови продуктови линии, като освен производството на силози, компанията вече предлага и конвейери, винтове. Продуктовата гама на ВАБ ООД се разширява динамично, отчитайки изискванията и търсенето на агропромишления пазар.

Силози

Широката ни гама от силози ви позволява да изберете контейнери с вместимост от 4,6 м3 до 27 008 м3 и диаметър от 1,8 м3 до 32,0 м3 за краткосрочно и дългосрочно съхранение на различни култури.

 

Виж повече

ЗЪРНЕНИ МАШИНИ ЗА СУШЕНЕ

Сушилните съоръжения са проектирани да отстраняват влагата от зърнени култури (които включват пшеница, ориз, ечемик, царевица) чрез изпаряване, което позволява последващото им съхранение. Според технологията за съхранение на зърно, сушенето се извършва при температури под точката на кипене, при строго фиксирана температура, ниво на влажност и количество въздух.

 

Виж повече

Транспортно оборудване

Асортиментът от транспортното оборудване, произведено от нас, има капацитет от 20 до 350 т / ч, но не се ограничава до тези показатели, тъй като, по индивидуални заявки, можем да разработим оборудване с други характеристики.

 

Виж повече

Спомагателно оборудване

Спомагателното оборудване е неразделна част от процеса по транспортиране на зърното на всеки елеваторен комплекс. Асортиментът от спомагателно оборудване за зърнохранилища включва: самосвални ями, гравитационно оборудване, вентилатори, задвижки, клапи, демпфери на потока.

 

Виж повече

Сепаратори

Сепараторът е предназначен за почистване на зърнени култури от големи, малки и леки примеси на механизирани потоци, елеватори и други съоръжения за преработка на зърно. Сепарирането на зърното е една от най-важните операции в процесите по отглеждане, съхранение и преработка на зърнени култури.

 

Виж повече

Комплект оборудване за сушене, съхранение и обработка на зърното

Оборудването за съхранение на зърно ви позволява да създадете оптимални условия за запазване на всички съществени качества на зърното. При липсата на такова оборудване, рискът от финансови и краткосрочни загуби се увеличава значително. Ето какво оборудване трябва да има в арсенала си фермерът, ако иска да успее в земеделския бизнес

Оборудване за съхранение и преработка на зърно

Земеделските производители, които не използват оборудване за сушене и съхранение на зърно, са принудени да продават реколтата си на пазарно определена цена. За да можете да определите цената, трябва да предложите висококачествени зърнени храни. Това е възможно само ако се използва следното оборудване:

  • елеватори
  • механизирано съхранение на зърно
  • метално таванско помещение

Обработката на зърното е много важна стъпка. При почистване на зърнените култури се отделят примеси от органичен и неорганичен произход (напр. Пясък и камъчета). Тук се изискват специални почистващи машини и инсталации. Те ви позволяват да се отървете от зърната, които имат определени дефекти.

Ще ви трябва и спомагателно оборудване, а именно:

  • клапани, които са еднопосочни, двупосочни и трипътни.
  • задвижки с рафтове, благодарение на които ще бъде възможно да се регулира процесът на освобождаване на зърнени култури или преработени продукти от специални контейнери
  • гравитационно оборудване, което включва стоманени тръби с правоъгълно, квадратно или кръгло напречно сечение
  •  

Сертифицирани продукти с гаранция за качество

Искате да си купите качествен комплект оборудване за съхранение на зърно и не искате да плащате повече от колкото е необходимо ? Свържете се с Вариант Агро България. Ние продаваме сертифицирани продукти на разумни цени. Това е възможно благодарение на факта, че разчитаме на собствено производство на този тип оборудване, както и пряко сътрудничество с известни производители по целия свят – Wuppermann Stahl GmbH и Ruukki Metals Oy.

Ние предлагаме широка гама от продукти. Със сигурност ще намерите най-подходящите опции за вас, в зависимост от спецификата на вашия бизнес. При необходимост, специалистите ни ще разработят проект за бъдещото изграждане на сграда, в която ще бъде съхранявано зърното. Не се колебайте да закупите от нашето оборудване за съхранение и преработка на зърнени култури и ще успеете във вашия бизнес.