Централа и производствени съоръжения

ЦЕНТРАЛА И ПРОИЗВОДСТВЕНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

Централният офис с обща площ 16 000 м2 и производствените съоръжения на  «Вариант Агро Строй» ООД се намират в гр. Харков, Украйна. Заводът разполага с най-новото високотехнологично оборудване и собствен склад за готова продукция. Предприятието обработва 1000 тона метал/месец и 12 000 тона метал/годишно, като тази цифра непрекъснато се увеличава. Собствените производствени мощности позволяват да се произвежда оборудване за 500 000 тона годишно.

Ние предлагаме пълна гама от решения за индивидуалните нужди на всеки клиент, разработване на конструкторска документация за нови видове оборудване, производство на оборудване, инсталационен надзор, гаранционно обслужване и следгаранционно обслужване.

 

Заводът разполага с най-модерното оборудване за металообработка, като в него функционират две валцуващи линии: едната позволява валцоване на листове до 2 мм; втората – единствена в Украйна – валцува твърди листове с дебелина до 4 мм.

 

Основно наше предимство са и инсталираното лазерно рязане, което позволява прецизно рязане на метал, „сливане“ на ръба на листа, модерна щанцова машина, която няма аналози в Украйна, както и огъващите машини, тръбогиби с ЦПУ.