За Компанията

Вариант Агро България - За нашата компания

Вариант Агро България е официален и ексклузивен представител на «Вариант Агро Строй» ООД – Украинска металообработваща компания, чиято основна дейност е производство и продажба на оборудване за елеватори: силози за съхранение на зърно, транспортно оборудване, както и за напоителни системи и ремаркета.

Тя е част от производствена корпорация с общо деcет предприятия, които се занимават с обработка на метал и производство на оборудване за неговата обработка, а също така произвежда широка гама от свързани продукти. 

Производствената група започва своята дейност през 1995 . Всички предприятия на корпорацията са взаимосвързани и произвеждат метални изделия с всякаква сложност, които отговарят на международните стандарти за качество.

Повече от 20 години опит в обработката на метали и използването на съвременни технологии са спечелили безупречна репутация, както в Украйна, така и извън нейните предели.

Продуктите от производствената група се представят на международния пазар. Клиенти са станали поръчители от повече от 60 страни по света, включително марки със световни имена. Експертите на Вариант Агро България ще направят експертна консултация за поливните системи, обработката и съхранение на зърно във вашето селско стопанство. И ще споделят опит от съвременното земеделие в над 60 пазара.

Централният офис и производствените мощности на «Вариант Агро Строй» ООД се намират в гр.Харков. Обща площ на завода: 16 000 м2; персоналът на компанията възлиза на повече от 550 души през 2018 г. и непрекъснато расте.

Заводът е оборудван с най-новото високотехнологично оборудване и разполага със собствен склад за готови продукти. Производствен капацитет: 1000 тона метал / месец, 12 000 тона метал / годишно и тази цифра непрекъснато се увеличава.

През последните няколко години предприятието е преминало сертифициране съгласно ISO 3834 „Система за качество при заваряване“, EN 1090 „CE маркиране на продукти“, ISO 9001 „Система за управление на качеството“.

Компанията има над 150 завършени проекта, както и стартирали нови проекти, както на територията на Украйна, така и извън страната.

Нашите продукти са включени в Списъка на украинските машини и съоръжения за агропромишления комплекс, чиито разходи частично се компенсират от държавния бюджет.