Предимства на нашите пивотни напоителни машини

ПИвотни напоителни системи вариант агро - предимства

Нашите пивотни напоителни системи – реализация на Вашите желания за по-висок добив!

Със собствено проектантско бюро и производство <<Вариант Агро Стой>> имат възможността да произвежда пивотни напоителни системи с всякаква конструкция и според индивидуалните нужди на всеки клиент. В резултат на това нашата технология ще увеличи рентабилността на компанията и доходите на нашите клиенти.

Свържете се с нас, за да споделим опита си в напояването на земеделски площи в над 60 страни по света. Можем да ви предложим иновативни решения, които, доказано от опита ни, ще ви спестят много разходи. Произвеждаме конструкции със завишена якост и пръскачки в големи обеми и в собствена производствена база. Така гарантираме добра цена с безкомпромисно качество. Поддържаме пълна гама от аксесоари за поливни системи. Гаранцията на нашите системи е 24 месеца от инсталирането им. Разполагаме с професионален екип в България за гаранционен и извънгаранционен сервиз. Така че можете да развивате спокойно продукцията си, а системите по поддръжка и осигуряван не напояването да оставите на нас. Специалисти сме в пивотни напоителните сиситеми на различни видове култури и различни мащаби и форми земеделски полета. Можем да ви предложим индивидуално, адаптирано за вашите нужди поливно решение.

Със сътрудничество с нас за напоителните ви системи ще получите:

  • Украинско оборудване с европейско качество.
  • Държавна компенсация от разходите по оборудването
  • 100% инсталационен надзор
  • Гаранцията за производствено оборудване «Вариант Агро Строй» ООД, която се установява от датата на прехвърлянето на купувача и важи 24 месеца от датата на завършване на инсталацията
  • Следгаранционно обслужване от собствения ни сервизен отдел.
  • Наличност на компоненти в склада на производителя
  • Екип за поддръжка на оборудването в цяла България
  • Споделен опит за ефективно напояване от над 60 пазара по света