Напояване

Напояването и съвременните поливни системи са едни от ключовите фактори за справяне с последствията от метеорологичните промени. През последните години се наблюдава увеличение на честотата и продължителността на летните суши. Намаляването на количеството на валежите се отразява негативно на качеството и количеството на събраната реколта. Инвестициите в напоителната система ще увеличат добива до 2 пъти с минимални разходи за труд, а също така ще превърнат селскостопанската продукция в стабилно, високо доходоносно предприятие, независимо от климатичните промени.

Пивотните напоителни ситеми «Вариант Агро Строй» са подходящи за средни до големи полета с всякаква форма и конфигурация.

Предимства на нашите Пивотни напоителни системи

Предлагаме на клиентите пивотни напоителни системи с всякаква конфигурация и за индивидуалните нужди на всяка ферма.

 

Виж повече

Пръскачки

Променливите напоителни системи Agro Build са подходящи за средно големи полета с всякакви размери и конфигурации.

 

Виж повече

Аксесоари за напоителни системи

За шкафовете за управление и контролните кутии, където надеждността и честотата на работа са много важни, ние използваме електрически компоненти от Schneider Electric (Франция), Weidmüller (Германия), OMRON (Япония), ETI (Словения). Токосъбирач, 13 пръстена, производител Hydrus (САЩ).

Виж повече

През последните години се налага тенденцията за все по-сухи летни периоди. Като се има предвид това, пръскачките биха били необходими за ферми с големи площи и големи производствени обеми. Ако малката площ може да се полива ръчно с маркуч, то за големите площи този начин за напояване е труден и не особено подходящ.

 

 Системата за напояване на Вариант Агро ще бъде идеален помощник за собствениците на ферми и подобни промишлени предприятия.

Вашата инвестиция в пивотни напоителни системи от Украйна е на изгодни цени. Така ще осигури най-благоприятните условия за вашия бизнес, включително:

  • разходите за труд намаляват 2-3 пъти поради автоматизация на системата;
  • високо ниво на рентабилност на предприятието;
  • независимост от климатичните характеристики и метеорологичните условия.

 

Спринклерите предлагат комфортни условия за отглеждане на разнообразни градински култури, зеленчуци и зърнени храни, независимо от нивото на валежите през сезона. Предният тип пръскачки могат да се използват в малки или средни площи. Ако трябва да се справите с по-големи площи, можете да закупите няколко модела за еднакво и удобно поливане.

 

Използването на пивотни напоителни системи дава гаранция за успешен бизнес. За целта представителите на нашата компания са на разположение, като се обадите на посочените телефони. Приветстваме нашите клиенти с възможност за предоставяне на отстъпки при увеличен обем поръчки за оборудване и при оптимални условия на доставка и монтаж.

Полевите пивотни напоителни системи се продават в каталозите на компанията заедно с друго подобно оборудване – това ви позволява едновременно да закупите всички необходими стоки за организирането и оптимизирането на работните условия на предприятието.

 

Съвременните пивотни напоителни системи на полето ще допринесат за значителния растеж на вашия бизнес и следователно инвестицията ще бъде защитена и печеливша. Ако срещнете трудности и не можете да намерите оптималните предни пръскачки, нашите специалисти ще бъдат готови да ви посъветват и да ви помогнат при избора на най-подходящото оборудване.

 

Ако вашият бизнес, поле или ферма изисква висококачествени пивотни напоителни системи, свържете се с нас още сега.