Услуги

«Вариант Агро Строй» ООД предлага комплексни решения:

  • решения до ключ
  • пълната гама от услуги в един бизнес
  • отговорност за резултата

Технологично консултиране

Имайки дългогодишен опит в работата с фирмите от агропромишления комплекс, фирма «Вариант Агро Строй» ООД предлага консултантски услуги в областта на технологиите за съхранение, транспортиране, преработка на зърнени култури. Специалистите на «Вариант Агро Строй» ООД ще ви помогнат да вземете компетентно решение, което ще намали размера на инвестициите, необходими за изпълнението на проекта.

Гаранционно и следгаранционно обслужване

Обслужването на оборудването или комплекса се извършва за 24 часа 365 дни. Във фирмата има склад за части, което прави възможно бързото доставяне на ключови елементи. Плановата поддръжка на оборудването ще предотврати непредвидени разходи за неговия ремонт и ще спомогне за увеличаване на експлоатационния живот.

Конструкторска работа

За реализацията на проекти привличаме квалифицирани специалисти на нашите партньори – компании с доказана репутация и дългогодишен опит в проектирането на складови и преработвателни комплекси на зърнени култури.

Производство на обекти с всякаква сложност

Оборудването на производствените линии с най-новото чуждестранно оборудване позволява производството както на стандартно, така и на сложно оборудване според индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Строително-монтажни работи

Изграждането на комплекса за съхранение и преработка на зърно е съществена стъпка за формиране на ефективен процес на съхранение. Всички видове работа се извършват от екип от професионалисти, обучени в топ европейски компании.