Транспортно оборудване

Асортиментът на транспортното оборудване на нашето производство има капацитет от 20 до 350 т / ч, но не се ограничава до тези показатели, тъй като по индивидуални заявки можем да разработим оборудване с други характеристики.

Цялото оборудване е произведено според примера и в съответствие с технологиите на производителите от ЕС и Америка, отговаря на действащите експлоатационни стандарти.

Нория (елеватор-кофа)

Основното предназначение на кофата е вертикално транспортиране на зърно и насипни продукти. Предимствата на елеваторите с кофи за зърно включват: минимално нараняване на зърното, надеждност и издръжливост, минимална консумация на енергия, възможност за работа на открито.

 

Виж повече

Верижен скрепер транспортьор

ВСТ е предназначен за транспортиране на зърнени култури и други насипни продукти. Конвейерите могат да се използват на открито. В основната конфигурация конвейерите могат да се доставят от поцинкована или черна стомана (за боядисване), облицовани с метал, капролон или без облицовка. Също така има избор на задвижвания от всеки производител, системи с кухи валове.

 

Виж повече

Конвейер за почистване на винтове
КПВ – транспортно устройство, предназначено за почистване на остатъчната зърнена маса след разтоварване на силозите на бункера с диаметър от 11 до 32 метра.
Виж повече
Лентов конвейер

Лентовият конвейер е непрекъснато транспортиращо устройство, предназначено за преместване на насипни товари по време на разтоварване и товарене на елеваторите. Този конвейер доставя насипни товари по най-щадящия начин до мястото на транспортиране.

 

Виж повече

КУПИ ОБОРУДВАНЕ ЗА ТРАНСПОРТ НА ЗЪРНО/ПШЕНИЦА ОТ УКРАЙНА

Оборудването за обработка на зърно ви позволява бързо да премествате зърното си от едно място на друго. В същото време зърното не губи първоначалните си свойства. Такова оборудване се препоръчва да се използва както в големи елеваторни комплекси, така и във ферми. Какви инсталации си струва да закупите и къде да ги направите?

Оборудване, което ще помогне да се организира транспортирането на зърно на най-високо ниво!

Оборудването за обработка на зърно ви позволява да извлечете максимума от вашия бизнес. Зърнените култури могат да се преместват хоризонтално или под наклан. Ъгълът на наклона зависи от вида на използвания конвейер, който може да се отваря или затваря. Изборът трябва да се основава на целта, за която ще се използва този проект.

Днес се търси най-вече следното оборудване за зърно:

  • Елеватор Нория – с негова помощ зърнените култури могат да се транспортират вертикално. Предимствата на този дизайн са повишена надеждност, дълъг живот и
    относително ниска консумация на енергия. Този елеватор е оборудван с внесен двигател. Има предпазители от експлозия, както и сензори за отклонение на лентата, контрол на скоростта и др.
  • Скрепер верижен транспортьор. Позволява ви да премествате култури хоризонтално, наклонени, както и наклонени хоризонтално. Този дизайн може да се използва на открито в региони с всякакъв климат. Този конвейер се доставя в различни конфигурации – всичко зависи от нуждите на клиента. За изработката на това устройство може да се използва черна стомана, която след това се боядисва. Може да бъде оборудван с агрегати, които се побират на задвижващия вал или с гъвкави задвижвания.

Оборудване за транспортиране на зърно на ниска цена!

В нашата компания всеки може да закупи транспортно оборудване за зърно. Ние предлагаме изключително оригинални инсталации. Ако е необходимо, можете да поръчате оборудване за млечни ферми и свинеферми от нас.

Цената за оборудване за транспорт на зърно е достъпна. Всичко това е благодарение на собственото ни производство. За производството на тези конструкции ние използваме надеждни и безопасни материали и винаги се съобразяваме с желанията на клиентите. Експлоатационните характеристики на нашите продукти се потвърждават с необходимите сертификати. Ако се интересувате от най-доброто оборудване за обработка на зърно в Украйна, свържете се с нас.